• ΜΕΛΕΤΗ - ΑΔΕΙΑ

    Αδειοδότηση εγκαταστάσεων τροφίμων και Δημόσιες Υπηρεσίες. Κάθε βιομηχανία - βιοτεχνία - εργαστήριο - κατάστημα - αποθήκη τροφίμων για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσει τη λειτουργία της.

     
     
  • HACCP-ISO easy

    Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται να εφαρμόζουν σύστημα HACCP (ή ISO 22000) και ιχνηλασιμότητα. Όμως, ακόμη και αν σας "στρίμωξε" ο ΕΦΕΤ μην ανησυχείτε: η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από ότι φαίνεται.

  • Επιδοτήσεις

    Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 2021 – 2027: Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

    Από 18/12/2023 έως 29/2/2024.

  • HACCP-aid

    Τεκμηρίωση (εγχειρίδιο - φύλλα εργασίας) συστήματος HACCP για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εμπορίας, μεταποίησης τροφίμων και εστίασης με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό.

  • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    Εγχειρίδιο ίδρυσης - τεύχος προδιαγραφών και αδειοδότησης,  επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας, αποθήκευσης τροφίμων και εστίασης. Δημιουργείται στα μέτρα της κάθε επιχείρησης (taylor made).

  • ΗΜΑ

    Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων: είναι υποχρεωτική η εγγραφή των επιχειρήσεων που παράγουν απόβλητα, με ευθύνη των ίδιων, βάσει της ΚΥΑ υπ. αριθμ. Οικ. 43942, ώστε να είναι γνωστή η διακίνηση αποβλήτων.

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών


Οι μεταποιητικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστίασης, αναψυχής και ο τουρισμός, έχουν μία πολύ καλή προοπτική ανάπτυξης και κερδοφορίας. Η ίδρυση τέτοιων επιχειρήσεων είναι μία πολύ καλή επιλογή, απαιτεί όμως ευρεία εξειδίκευση γνώσεων και μεγάλη διασπορά εργασιών.

Για τους παραπάνω λόγους, δημιουργήσαμε ένα σύνολο συμβουλευτικών υπηρεσιών, και τελικά το έτος 1996 ιδρύσαμε το τεχνικό - μελετητικό γραφείο Σκιαδάς Σύμβουλοι Μηχανικοί, ώστε να διευκολύνουμε τα αποτελέσματα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων αυτών.
Όλα τα βήματα για την απρόσκοπτη ίδρυση και την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης του είδους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και η διαχείριση τους πρέπει να έχει συνοχή. Για τους λόγους αυτούς δημιουργήσαμε πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τη μελέτη, την αδειοδότηση (άδεια, γνωστοποίηση, απαλλαγή από άδεια), την κατασκευή και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, τα συστήματα ποιότητας (ISO, HACCP, IFS, BRC κλπ), και άλλες υπηρεσίες συμβουλευτικές όπως μελέτη σκοπιμότητας, εύρεση και έλεγχο ακινήτων, έρευνα αγοράς, σχεδιασμό και επισήμανση προϊόντος και άλλα.
Προσφέραμε τις υπηρεσίες αυτές σε εκατοντάδες πελάτες: βιομηχανία και εργαστήρια μεταποίησης τροφίμων και ποτών, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών. Πάντοτε με άριστα αποτελέσματα.

 

 

 


 

 

 

Ενδεικτικά πακέτα υπηρεσιών   

    

 

 

 


 
 
 

"ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ

ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ"

 

 


 

 

 
 
 
 
 
 
επικοινωνήστε