Όροι χρήσης


Ο ιστότοπος είναι πνευματική ιδιοκτησία της τεχνικής και εμπορικής επιχείρησης Παναγιώτης Σκιαδάς. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, οι οποίοι ασχολούνται με την ίδρυση και λειτουργία παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με σχεδιασμό, μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή εγκαταστάσεων, ίδρυση επιχειρήσεων, λειτουργία επιχειρήσεων, συστήματα ποιότητας και ασφάλειας, δημόσιους φορείς. Ο ιστότοπος είναι κατασκευασμένος από μηχανικούς και άλλους επιστήμονες οι οποίοι προωθούν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι πάρα πολλές και είναι αδύνατο να ελέγχονται μία προς μία. Επιπλέον επειδή δεν είναι δυνατόν να ενημερώνονται όλες καθημερινά, μπορεί να υπάρχουν και σημεία που να χρειάζονται ενημέρωση. Παρακαλούμε θερμά όταν έρχονται στην αντίληψή σας τέτοια σημεία να ενημερώνετε στο email του ιστότοπου. Κατά τα παραπάνω, η ευθύνη μας περιορίζεται αποκλειστικά στις νόμιμες ευθύνες μετά από ανάθεση έργου από πελάτη και αποδεδειγμένη ανάληψη του έργου από την επιχείρησή μας.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η αναδημοσίευση του υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας του ιστότοπου επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή άδεια του κατόχου. Οι σύνδεσμοι (links) από άλλους ιστότοπους προς τον συγκεκριμένο είναι ελεύθεροι.

Πολιτική Απορρήτου

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να μην δημοσιοποιεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους, χωρίς τη δική σας άδεια (εκτός από τα απαραίτητα για τις εργασίες στα συνεργαζόμενα συνεργεία), από αυτά που καταχωρείτε στον ιστότοπο ή δίνονται για την ανάγκη των μελετών. Χρησιμοποιεί επίσης πολιτική μη ενημέρωσης προς τρίτους για τις λεπτομέρειες των εργασιών χωρίς την δική σας άδεια, ενημερωμένο λογισμικό ασφάλειας υπολογιστών και καταστροφέα εγγράφων ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας οι οποίοι εργάζονται για την συντήρηση του συγκεκριμένου ιστότοπου και τη λειτουργία της επιχείρησής μας, σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας το οποίο χρησιμοποιούμε.


 

 
 
επικοινωνήστε