• ΜΕΛΕΤΗ - ΑΔΕΙΑ

    Αδειοδότηση εγκαταστάσεων τροφίμων και Δημόσιες Υπηρεσίες. Κάθε βιομηχανία - βιοτεχνία - εργαστήριο - κατάστημα - αποθήκη τροφίμων για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσει τη λειτουργία της.

     
     
  • HACCP-ISO easy

    Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται να εφαρμόζουν σύστημα HACCP (ή ISO 22000) και ιχνηλασιμότητα. Όμως, ακόμη και αν σας "στρίμωξε" ο ΕΦΕΤ μην ανησυχείτε: η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από ότι φαίνεται.

  • Επιδοτήσεις

    ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας από 19/2/2019 και εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας (εμπόριο, εστίαση, εκπαίδευση) από 27/2/2019.

  • HACCP-aid

    Τεκμηρίωση (εγχειρίδιο - φύλλα εργασίας) συστήματος HACCP για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εμπορίας, μεταποίησης τροφίμων και εστίασης με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό.

  • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    Εγχειρίδιο ίδρυσης - τεύχος προδιαγραφών και αδειοδότησης,  επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας, αποθήκευσης τροφίμων και εστίασης. Δημιουργείται στα μέτρα της κάθε επιχείρησης (taylor made).

  • ΗΜΑ

    Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων: είναι υποχρεωτική η εγγραφή των επιχειρήσεων που παράγουν απόβλητα, με ευθύνη των ίδιων, βάσει της ΚΥΑ υπ. αριθμ. Οικ. 43942, ώστε να είναι γνωστή η διακίνηση αποβλήτων.

ARTOZA 2019. Διεθνή έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
Μία από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και διεθνώς η ΑRTOZA έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη της. Με την τεράστια αναγνωρισιμότητα και την δύναμη που έχει αποκτήσει μέσα από την 29χρονη πορεία της, η ARTOZA συγκεντρώνει στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού αλλά και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση.

Περίοδος: 22-25 Φεβρουαρίου 2019
Τόπος: Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Αθήνας
Διοργανωτής:  FORUM A.E.
Τηλ: 210 5242100
Web: artoza




επικοινωνήστε