Σημαντικότερα θέματα

 
 
 
 
 
 
  • ΜΕΛΕΤΗ - ΑΔΕΙΑ

    Αδειοδότηση εγκαταστάσεων τροφίμων και Δημόσιες Υπηρεσίες. Κάθε βιομηχανία - βιοτεχνία - εργαστήριο - κατάστημα - αποθήκη τροφίμων για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσει τη λειτουργία της.

     
     
  • HACCP-ISO easy

    Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται να εφαρμόζουν σύστημα HACCP (ή ISO 22000) και ιχνηλασιμότητα. Όμως, ακόμη και αν σας "στρίμωξε" ο ΕΦΕΤ μην ανησυχείτε: η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από ότι φαίνεται.

  • Επιδοτήσεις

    ΕΣΠΑ: Επιχειρούμε έξω. Από 18/1/2018 και μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού (με μέγιστη διάρκεια δεκαοκτώ μήνες).


  • HACCP-aid

    Τεκμηρίωση (εγχειρίδιο - φύλλα εργασίας) συστήματος HACCP για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εμπορίας, μεταποίησης τροφίμων και εστίασης με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό.

  • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    Εγχειρίδιο ίδρυσης - τεύχος προδιαγραφών και αδειοδότησης,  επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας, αποθήκευσης τροφίμων και εστίασης. Δημιουργείται στα μέτρα της κάθε επιχείρησης (taylor made).

  • ΗΜΑ

    Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων: είναι υποχρεωτική η εγγραφή των επιχειρήσεων που παράγουν απόβλητα, με ευθύνη των ίδιων, βάσει της ΚΥΑ υπ. αριθμ. Οικ. 43942, ώστε να είναι γνωστή η διακίνηση αποβλήτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HOTELIA 2018 (9-11/11/2018)

hotelia

Πραγματοποιείται απο 9 έως 11 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Για μια ακόμη χρονιά είναι εδώ παρουσιάζοντας ό,τι νεότερο έχουν να επιδείξουν οι κλάδοι ξενοδοχείου, εστίασης και καφεστίασης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.


Περίοδος: 9 - 11 Νοεμβρίου 2018 
Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Διοργανωτής: 
Τηλ: 2310 291 161
Web: http://hotelia.helexpo.gr/el




επικοινωνήστε