• ΜΕΛΕΤΗ - ΑΔΕΙΑ

  Αδειοδότηση εγκαταστάσεων τροφίμων και Δημόσιες Υπηρεσίες. Κάθε βιομηχανία - βιοτεχνία - εργαστήριο - κατάστημα - αποθήκη τροφίμων για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσει τη λειτουργία της.

   
   
 • HACCP-ISO easy

  Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται να εφαρμόζουν σύστημα HACCP (ή ISO 22000) και ιχνηλασιμότητα. Όμως, ακόμη και αν σας "στρίμωξε" ο ΕΦΕΤ μην ανησυχείτε: η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από ότι φαίνεται.

 • Επιδοτήσεις

  Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 2021 – 2027: Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

  Από 18/12/2023 έως 29/2/2024.

 • HACCP-aid

  Τεκμηρίωση (εγχειρίδιο - φύλλα εργασίας) συστήματος HACCP για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εμπορίας, μεταποίησης τροφίμων και εστίασης με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό.

 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  Εγχειρίδιο ίδρυσης - τεύχος προδιαγραφών και αδειοδότησης,  επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας, αποθήκευσης τροφίμων και εστίασης. Δημιουργείται στα μέτρα της κάθε επιχείρησης (taylor made).

 • ΗΜΑ

  Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων: είναι υποχρεωτική η εγγραφή των επιχειρήσεων που παράγουν απόβλητα, με ευθύνη των ίδιων, βάσει της ΚΥΑ υπ. αριθμ. Οικ. 43942, ώστε να είναι γνωστή η διακίνηση αποβλήτων.

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγίες για την συμπλήρωση και αποστολή επίσημων εγγράφων.

Ξεκινώντας συνεργασία, το γραφείο μας θα σας αποστείλει ένα έντυπο στο οποίο θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της επιχείρησή σας και του νόμιμου εκπροσώπου. Παρακαλείστε να τα συμπληρώνετε με πεζά γράμματα όπου αυτό είναι εφικτό, κυρίως τα ονόματα, ώστε να είναι σαφής ο τονισμός. Επιπλέον αν είναι γραμμένα με το χέρι θα γράμματα θα πρέπει να είναι ευανάγνωστα και να μην υπάρχει περίπτωση παρερμηνείας λέξεων, ονομάτων και αριθμών. Είναι πολύ σημαντικό ώστε να μην χρειάζεται να ανακληθούν έγγραφα από δημόσιες υπηρεσίες που εκδόθηκαν με λάθος στοιχεία.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και στην καταγραφή της σωστής επωνυμίας (να είναι ίδια με αυτή που καταγράφεται στο ΓΕΜΗ και ΑΑΔΕ), να μην συγχέεται με το διακριτικό τίτλο. Προσοχή επίσης στο είδος της εταιρείας: για παράδειγμα άλλο ΙΚΕ άλλο ΜΟΝ. ΙΚΕ κλπ.

Σάρωση εγγράφωνΑντίγραφα επίσημων εγγράφων είναι απαραίτητο να σαρώνονται σε επίπεδο σαρωτή (scanner) όχι σάρωση από κινητό. Πολυμηχανήματα σάρωσης και εκτύπωσης είναι πολύ οικονομικά και κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει ένα. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνει σάρωση σε οποιοδήποτε φωτοτυπείο ή βιβλιοπωλείο.

Είναι σημαντική η σάρωση σε scanner και όχι με κινητό γιατί τα αντίγραφα των επίσημων εγγράφων πρέπει να είναι ακριβή. Όταν σαρωθούν από κινητό, χάνεται το μέγεθος, υπάρχουν διαστρεβλώσεις, σκιές, υπάρχουν παράπλευρα αντικείμενα και μπορεί εύκολα το έγγραφο να θεωρηθεί παραχαραγμένο, δημιουργώντας κατά τη διάρκεια της αδειοδότησης προβλήματα και καθυστερήσεις.

Τα έγγραφα που αποστέλλονται ηλεκτρονικά πρέπει να είναι σε τύπο PDF όχι άλλου είδους (JPEG, PNG, TIFF κλπ).

 


 

επικοινωνήστε