Επικοινωνήστε μαζί μας

για ανάθεση έργου ή για πληροφορίες και σχόλια σχετικά με θέματα Μελέτης, Αδειοδότησης, Κατασκευής, Συστήματα Ποιότητας - HACCP, ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000, Βιομηχανίας Τροφίμων, Διανομής Τροφίμων, Καταστημάτων και Επαγγελματικής Κουζίνας (Εστιατορίων - Catering - Μαζικής Εστίασης)

  • τηλεφωνικώς κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2103003600 και 6945390600 για την Αττική και όλη την Ελλάδα
  • στη διεύθυνση skype "foodconsulting" κάθε Τετάρτη από 16.00 έως 17.00
  • στο email

Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    10.00 - 18.00

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ
ΣΑΜΟΥ 107 - 10440 ΑΘΗΝΑ
Τ. 2103003600 - F. 2103003601 - M. 6945390600

ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

1000 characters left
επικοινωνήστε